Bagaget har sprungit bort och nycklarna har fått fötter! Ingen fara, med våra brickor kan du öka dina chanser att få tillbaka dina saker. Våra nyckel- och bagagebrickor är helt anonyma, utan några person- eller adressuppgifter. På baksidan finns istället ett unikt nummer som bara vi kan koppla till ägaren samt en QR-kod och våra uppgifter som tar dig till vår hemsida. Upphittade föremål kan därför komma till rätta, utan att upphittaren hittar dig. Som en extra morot erbjuder vi en hittelön när dina nycklar eller ditt bagage har vallats hem. RFID kort. Akta dig för tjuven! Kontaktlösa betal- och kreditkort har gjort oss extra utsatta för skimming. Ett RFID-kort från oss hjälper dig att skydda dina kortuppgifter. Med en funktionstid på 2,5 år och skydd upp till en meter har tjuvarna ingen chans att stjäla dina kortuppgifter.

bestall

Vi har två storlekar på våra säkerhetsbrickor. Den lite mindre (Key Tag) har en nyckelring som kan fästas på din nyckelknippa, handväska, ryggsäck, datorväska, något mindre föremål eller till och med på ditt husdjurs halsband. Den lite större (Luggage Badge) kommer med en metallvajer som gör det lättare att fästa på ditt bagage eller något större föremål tex en cykel. Båda säkerhetsbrickorna är anonyma och har ett unikt nummer som bara vi kan koppla till ägaren. Det innebär att ingen kan se eller fota din bagagebricka för att komma åt ditt namn, telefonnummer och adress för att sedan göra inbrott i ditt hem när du är bortrest på semester. Båda brickorna har även kontaktuppgifter till oss och en QR-kod som underlättar för upphittaren att kontakta oss så vi kan se till att du får tillbaka dina ägodelar.

bestall
registrera

Personliga uppgifter

Vänligen fyll i dina personliga uppgifter
Powered by NEX-Forms

Registrera produkter

Vänligen använd detta formulär för att registrera dina produkter såsom RFID kort, nyckelbrickor eller bagagebrickor. Kontakta oss på: +46 (0)18-44 44 800 eller info@standardfinance.se om du har några frågor.
registrera
hittat

Powered by NEX-Forms

Har du hittat nycklar eller bagage med vår säkerhetsbricka på?

Vi och ägaren uppskattar att du tagit dig tid att hjälpa till att återbörda upphittade nycklar/bagage. Var vänlig och fyll i formuläret till vänster, så kan vi kontakta personen som tappat nycklar/bagage och du får hittelön för din hjälp. Kontakta oss på: +46 (0)18-44 44 800 eller info@standardfinance.se om du har några frågor. Tack för din hjälp!
hittat